HeaderImage Kranten 2

Persmomenten

Persbericht 12 januari 2024

12 januari 2024

Ouders van Mooi Leven Huis zoeken woonlocatie voor 35 kinderen met beperking

Bollenstreek – De stichting Mooi Leven Huis Leiden, Duin- en Bollenstreek zoekt een geschikte locatie om voor 35 jongvolwassenen met beperkingen een huis te bouwen. Het ouderinitiatief wil samen met zorgaanbieder Philadelphia ervoor zorgen dat een kind met een meervoudige beperking veilig en mooi kan wonen in de regio waar het is opgegroeid. 

Persbericht 12 januari 2024

11 januari 2024

Mooi Leven Huis op zoek naar geschikte locatie

Vijfendertig jongvolwassenen met een meervoudige beperking en hun ouders zijn op zoek naar een geschikte locatie voor een Mooi Leven Huis in deze regio. “Het vinden van die locatie is de belangrijkste uitdaging voor 2024”, volgens Angela de Jong, voorzitter van dit ouderinitiatief.

Persbericht 3 m3i 2023

3 mei 2023

Stichting Mooi Leven Huis tekent verklaring voor bouw nieuw zorghuis voor kinderen

Het bestuur van Stichting Mooi Leven Huis Leiden, Duin- en Bollenstreek, Stichting Philadelphia Zorg en NabijNetwerk tekenden 28 april een intentieverklaring voor het leveren van professionele zorg in een nieuw te bouwen Mooi Leven Huis in de omgeving van Leiden en de Duin- en Bollenstreek.

Persbericht 11 oktober 2022

11 oktober 2022

Mooi Leven Huis voor kinderen met beperking in Leiden/Bollenstreek

Bollenstreek – Ruim 25 ouderparen hebben een bijzonder initiatief genomen. Zij willen een Mooi Leven Huis starten waar kinderen met een beperking goed en veilig kunnen wonen.